امروز میخوایم در مورد پودر سفید رنگی که شبیه شیر خشکه و برای تعدیل تلخی طعم قهوه استفاده میشه صحبت کنیم. خیلی از ماها بنام کافی میت میشناسیمش و در واقع اسمش کریمر هست، به معنای خامه ای کننده!!!
کریمر یک محصول غیر لبنی جایگزین شیر و خامه در قهوه و دیگر نوشیدنی هاست.کریمر در حقیقت نوعی روغن گیاهی می باشد که به روش های متفاوت تولید می شود و کاربردهای گسترده ای دارد.
گلوکز / مالتودکسترین، امولسیفایر، روغن گیاهی، سدیم کازئینات، طعم دهنده، رنگ دهنده و …
کاربردهای کریمر در صنایع غذایی چیست؟
برای بهبود طعم در بسیاری از غذاها از این محصول غیر لبنی استفاده می شود. مانند: پودر شیر، چای شیر، پودر شیر سویا، قهوه فوری، ذرت فلیک فوری، غلات فوری و …
• گلوکز / مالتودکسترین: حجم دهنده، شیرین کننده، بهبود دهنده ساختار، رقیق کننده و …
• روغن گیاهی :عامل سفیدکننده ، ایجاد کننده ساختار و ویسکوزیته
• سدیم کازئینات: ایجاد کننده یک طعم لبنی ملایم، عامل امولسیون کننده
• امولسیفایر: ایجاد امولسیون بین آب و روغن، تثبیت امولسیون ساخته شده، برای دستیابی به خاصیت سفیدکنندگی لازم مقدار مناسبی از تجمع چربی را ایجاد می کند و …
• عامل ضد کلوخه ای شدن
• رنگ دهنده
• نمک بافری
• طعم دهنده
استفاده از کافی کریمر همراه با قهوه میتواند طعم تلخی آنرا لذت بخش کند، و البته کالری نوشیدنی مصرفی را هم بالا میبرد. خواص انرژی دهندگی قهوه را تشدید میکند و در لته آرت و تهیه کافی میکس و کاپوچینو نقش اساسی دارد.
نظرات