چرا بعضی قهوه ها تیره و بعضی روشن تر هستند؟!

چرا بعضی قهوه ها تیره و بعضی روشن تر هستند

 

سوالی که ممکن هست ذهن شما را درگیر کند :

 

اکنون به پاسخ این سوال خواهیم پرداخت 

 

 

 

روست قهوه چیست و چه فرآیندی دارد؟!

اکنون به پاسخ این سوال خواهیم پرداخت   چرا بعضی قهوه ها تیره و بعضی روشن تر هستند

دانه قهوه در اصل هسته گیاهی با همین نام است و رنگ آن سبز است.


هنگامی که قهوه از مزرعه برداشت شد و فرآوری اولیه روی آن انجام شد نوبت به فرآیند روست (Roast) قهوه می رسد. روست به معنای برشته کاری است و انجام میشود تا ما بتوانیم از این نوشیدنی دلپذیر استفاده کنیم. بر خلاف اینکه احساس می کنیم فرآیند روست قهوه بسیار ساده است باید بدانید که تمام طعم های مختلفی که از یک نوع دان قهوه استخراج می شود بستگی به عملیات روست قهوه دارد و مدت زمان زیادی طول می کشد تا فردی به یک متخصص روست قهوه تبدیل شود.

فرآیند روست قهوه

روست قهوه (Coffee Roasting) یک نوع هنر است چرا که شما باید کاملاً مراقب قهوه باشید و فقط چند ثانیه غفلت می تواند منجر به خراب شدن قهوه شود. بعد از روست قهوه نام های زیادی برای درجه قهوه روست شده وجود دارد که باعث سر در گمی خریداران می شود ولی در استاندارد کلی قهوه بعد از روست در  4 درجه تقسیم بندی می شود که آنها عبارتند از :
لایت (Light) ، مدیوم (Medium) ، مدیوم-دارک (Medium-dark) ، دارک  (Dark)

چرا بعضی قهوه ها تیره و بعضی روشن تر هستند

دو راه اصلی به رسمیت شناخته شده برای روست قهوه وجود دارد.

سمعی و بصری : منظور از سمعی این است که کیفیت روست توسط تعداد ترک قهوه (صدای ترق و تروق قوه در هنگام روست) در درجه حرارت مختلف سنجیده می شود و منظور از بصری مشاهده تغییر رنگ قهوه در درجه حرارت مختلف در هنگام روست قهوه است.

معمولا میزان روست ایده آل برای دانه های مختلف قهوه متفاوت است. بر حسب تجربه روبوستا با روست های تیره و عربیکا با روست مدیوم و لایت جذابیت بیشتری دارند.

 

امیدوارم مطلب ما پاسخ سوال شما مبنی بر 

چرا بعضی قهوه ها تیره و بعضی روشن تر هستند

را داده باشد 

با نظرات در بهبود عملکرد ما شریک باشید 

برچسب‌ها

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

      قهوه اصیل یزد